WFC Faciliteiten:(AFDE Event venue)

Historie
Ruim 40 jaar is het World Fashion Centre ‘the meeting point’ voor de internationale modebusiness. Er bestaat geen enkele fashion locatie van deze allure in Nederland, waar modemerken, winkels en groothandel elkaar kunnen ontmoeten, zaken doen en de nieuwste modetrends uitwisselen.

 

WFC management
Het World Fashion Centre-managementteam staat altijd garant voor bezoekers én showroomhouders. Onze professionaliteit, service, expertise en creativiteit zorgen voor een optimale samenwerking met showroomhouders. Wij zorgen voor de voorwaarden, waardoor de showroomhouders zichzelf optimaal kunnen presenteren: qua ruimte, faciliteiten en sfeer. Daarnaast bieden wij de overall service aan bezoekers, zodat zij graag en veelvuldig het World Fashion Centre bezoeken. Wij besteden veel aandacht aan de ontvangst, de verzorging van de exclusieve WFC-toegangspas en de overige faciliteiten, waardoor een bezoek aan WFC als zeer aangenaam wordt ervaren.

 

PARKING

– Tarief € 2,30 per 50 minuten en max € 17,- per dag.
– 950 parkeerplaatsen
– 5 parkeerdekken
– Openingstijden 24/7

 

 HOTELS

West Cord Fashion Hotel Amsterdam

WORLD FASHION CENTRE Amsterdam werkt samen met het WestCord Fashion Hotel Amsterdam, welke op maar 5 minuten loopafstand ligt van het WORLD FASHION CENTRE.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam biedt 260 comfortabele, moderne kamers en heeft alle voorzieningen van een 4-sterren hotel zoals

– Fashion’s Restaurant & Bar
– SKYY Bar op de 10e etage
– Tuin en privé terras
– Wellness center “Wellness Garden”
– Binnenzwembad & fitness
– Parkeergarage
– Gratis WIFI
– Vergaderzalen
..en nog veel meer…

Voor bezoekers van het World Fashion Centre heeft Fashion Hotel Amsterdam een speciale aanbieding.

Mocht u willen overnachten, dan zijn er verschillende hotels in de buurt.

ImageResizer